Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj nového 2-izbového bytu s balkónom v Trenčianskych Tepliciach

Ulica: Pod Klepáčom
Obec: Trenčianske Teplice
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Hestia reality ponúka na predaj novovytvorený 2-izbový byt o celkovej výmere 58,79 m2 vrátane balkóna (byt č. 6). Byt sa spolu s priľahlým okolím momentálne nachádza v dokončovacej fáze a k odovzdaniu bude pripravený v štádiu „holobyt“ vrátane všetkých inžinierskych sietí, kúrenia, okien a vstupných dverí.  

Bytová jednotka, ktorá je umiestnená na 2. poschodí sa skladá z dvoch nepriechodných izieb, kuchyne, WC a kúpeľne. K bytu ďalej prináleží pivnica a parkovacie miesto v tesnej blízkosti bytového domu, ktorého vykurovanie zabezpečí nová vlastná plynová kotolňa.

Byt môžete zúročiť ako investíciu v krásnom kúpeľnom meste, prípadne ako svoj nový domov priamo v srdci Trenčianskych Teplíc. Ukončenie stavby a odovzdávanie nehnuteľnosti je naplánované do konca roku 2024.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie sprostredkovateľa, ktorá obsahuje realitné poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie cestou advokátskej kancelárie a uhradenie poplatkov za prepis nehnuteľnosti. Takisto na požiadanie zabezpečíme služby hypotekárneho a finančného poradcu. V prípade seriózneho záujmu neváhajte a kľudne nás kontaktujte na info@hestiareality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
58.79 m2
Stav:
Vo výstavbe
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
58.79 m2
Plocha balkóna:
9.54 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
1.45 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti